Käytiinhän pikku pirujen kanssa kisailemassa Killerillä.

Neljästä lähdöstä kolme hyllyä ja yksi tulos. Ketalla 10 ratavirhettä ja taisi olla 4s sija..? Ihan ok rata muuten, mutta kun ohjasin ohi, niin sehän riittää..

Valkealan kotikisoissa meni mukavammin. Tosin, edelleen neljästä radasta 3 hyllyä, mutta Ketalle LUVA ja luokan 4s. Ihan jees kaikin puolin.

Panun kanssa alettiin pienelle kisatauolle, koska kaikki hyllyt Panulle on tulleet kepeiltä.. Totesin, että Lappeeseen kesäkuun puoleenväliin mennessä on Panun kepit kisakunnossa ja sinne mennään iltakisoihin molempien koirien kanssa.

Ketan kanssa oltiin viikonloppuna Santalahdessa kilvoittelemassa ja saatiin molemmista radoista tulos! Hyppyradalta tuli LUVA ja agiradalta 10rv. Lentokeinu ja väärä keppien alotus.. Ei pahat virheet kuitenkaan. Molemmat varsin helpot korjata. 

Ensi viikolla ollaan Ketan kanssa kolmella radalla Ruokolahdella Wuoksen kisoissa. Katsotaan sitten kuinka siellä käy..

 

Näytelmäsuunnitelmia meillä on Ketan kanssa hieman loppuvuodeksi. Mahdollisesti lähdetään elokuulla Pärnuun, mutta ainakin joulukuussa Helsingin Voittaja sekä Voittaja- näyttelyissä käydään ja lähes varmasti mennään myös Ruotsiin paikallisiin Voittaja-näyttelyihin. Pärnu pitäisi päättää ihan nopeasti, koska ilmoittautuminen menee pian umpeen.. Keta vaan päätti tiputtaa karvansa tuossa keväällä ja nyt jos se alkaisi edes näyttää siltä että kasvattaisi ne takaisin elokuuksi, niin ilmoittautuisin heti!

Jää nähtäväksi.